Se hvad vi kan gøre for dig,

som er aktør med arrangementer, events, kurser, sportshold eller helt andre tiltag, som henvender sig til mennesker med udviklingshandicap.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores startguide  som tak. 

Er du arrangør?

Er du arrangør af en aktivitet, sporthold, festival, kursus eller noget helt andet, som henvender sig til mennesker med udviklingshandicap, så kan du få kommunikeret dit arrangement direkte ind i app’en til vores brugere og på vores website, som er tilgængelig for alle.

Vi hjælper dig med at sætte den løsning sammen, som giver mest mening for vores brugere og giver dig det bedste resultat.

Der er forskellige muligheder med Vi er venner:

Interessefællesskab

Få jeres egen professionelle profil i app’en. Her kan I kommunikere direkte med jeres nuværende brugere og deltagere og jeres kommende deltagere og brugere.

Kommunikation af netop dit arrangement til den helt rigtige gruppe deltagere

Vi kan give dit arrangement opmærksomhed og tiltrækning med kommunikation på vores kalender på vores website og ind i app’en, hvor vi kan målrette kommunikationen til de helt rigtige.

Tema

Skal du have formidlet en ny måde at affaldssorterer til jeres festival? Skal du formidle sex og kærester eller måske et tema om job? Så kan Vi er venner være en god kommunikationskanal for dig.

Kontakt Signe for at høre om mulighederne for netop dit arrangement. Kontakt hende på mail signe@viervenner.dk eller på telefon: 6127 8242. Og tilmelder du dig nyhedsbrevet – det kan du gøre lige herunder – så sender Signe dig startguiden, hvor du kan få inspiration, konkrete anvisninger og det forkromede overblik over de muligheder du har for at kommunikere med mennesker med udviklingshandicaps igennem Vi er venner app’en.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om kommunikation og markedsføring i Vi er venner app’en for mennesker med et udviklingshandicaps. Vi giver dig vores startguide som tak.

Kun e-mails om netop kommunikation og hvordan du kan få fyldte deltagerlister og endnu mere opmærksomhed til netop dit arrangement eller sportshold. Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik.