Skip to content
Lang og ensom sommer

Igår var jeg i Århus og fortælle om venskabsapp’en Vi er venner  for en dejlig gruppe mennesker med udviklingshandicap.
Jeg spurgte hvad de skulle i deres sommerferie: “Sommeren bliver lang” sagde én af deltagerne. Og det forstår jeg til fulde de syntes.

Det bliver en lang og ensom sommer.

Langt de fleste aktiviteter mennesker med udviklingshandicap, skulle have været til er aflyst, sport er aflyst, festivaler er aflyst, fester er aflyst, ture ud i sommerlandet er aflyst. Og så er der også det faktum, at de siden marts har været mere eller mindre indespæret på grund af Convid-19.
Mange af dem når ikke at komme tilbage på arbejde eller aktivitetscentere inden sommerferien begynder. Det er 6 måneder, som kommer til at gå uden at der sker noget, uden at hverdagen er den kendte, uden venner, uden ret mange besøg, uden ret meget kontakt, uden ret meget indhold i hverdagen.

Tænk hvis det var dig. 6 måneder.

Vi kan i venskabsapp’en skabe kontakt og nye relationer – måske endda en ny bedste ven. App’en er for mennesker med udviklingshandicap, og da det er et lukket system, er sikkerheden så meget højere end det er på fx facebook.
Facebook er også mere eller mindre the wild wild west for disse mennesker. De forstår ikke reglerne og gamet og er massiv udsat for svindlere og sexkrænkelser.
Vi passer godt på vores brugere. Her kommer ingen banditter.

Er du pårørende til eller i kontakt med mennesker med udviklingshandicap, så gør dem en tjeneste og fortæl dem, at Vi er venner findes – det kan måske gøre sommeren lidt kortere, når man kan snakke med andre online.

Vi er klar til at tage godt imod dem, give glæde og venskaber

Populære artikler

Manualhjælp
Hent forældremanualen lige her

» HENT DEN LIGE HER

Vil du også prøve?


Nogle gange er det nemmest, at forstå og snakke med om, hvis man selv har prøvet. Vi giver dig en måned til at prøve og teste app’en. Når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, så sender vi dig fluks et link du kan oprette dig på. Vi ses inde i app’en
Følg med

#Viervennerapp