En venskabelig vision

Vi har bestemt, at vi vil være verdens venligste virksomhed. Og at vi har en venskabelig vision.

Den ser sådan her ud:

Vi ser lyst og optimistisk på tingene og afsøger hele tiden nye og bedre løsninger i måder at skabe relationer og venskaber på. Både for vores kunder, vores egne, vores virksomheds, vores samarbejdspartnere og vores leverandører.

Vi har en passion for at skabe relationer og venskaber for mennesker med udviklingshandicaps. 

Vores kulturmønster er bygget på entusiasme, venskaber, livsglæde og en holdning, som afspejler vores fælles ”lad os gøre det – og lad os gøre det sammen”.

Vi vil i sandhed være verdens venligste venskabsfirma.

Vores vision er nedbryde ensomhedog skabe en bedre hverdag præget af venskaber, fælles livsgivende oplevelser og gode relationer for mennesker med udviklingshandicap.

Når vi hele tiden fortæller om, hvad vi laver, hvorfor vi gør det og viser de resultater, der kommer ud af det, og samtidig er den stemme, som fortæller om de ting, vi tror på, kan vi være med til at skabe positive ringe af forandring i samfundet. Vi kan skabe en samfundsændring og være et flagskib for måden, hvorpå man ”venskaber” med mennesker med udviklingshandicap.

Vi viser samtidig, at man godt kan nøjes med at facilitere rammen, og så skal brugerne nok selv skabe indholdet. Det er ikke vores arbejde at instruere dem i, hvad de skal mene, sige, tænke og gøre. Vi tror på, at skaber vi den bedste base, så udspringer venskabsmagien ud af det.