10. september 2018

Sikkerhed og tryghed er det vigtigste

Tryghed og sikkerhed vægter højest.

En ting er at app’en skal virke optimalt. Det skal være nemt at finde ud af, nemt at bruge, nemt at få hjælp hvis det er nødvendigt. Det skal også være rart for øjet at se på. Designet skal virke og understøtte oplevelsen.

Men det vigtigste er sikkerheden. Den betyder alt for os. Vi skal skabe det sikreste og tryggeste sted at skabe nye venskaber.

Vi deler ikke informationer med nogle. Alt bliver hos os, og vi passer godt på det. Vi opfylder selvfølgelig GDPR til punkt og prikke

Vi arbejder bl.a. på geometrisk ansigtsgenkendelse ved log in. Det højner sikkerheder maksimalt. Og samtidig er det nemmere at bruge for brugeren.På Vi er venner kan man heller ikke dele ting på andre sociale medier. Vi faldt f.eks. over dette her på Facebook i går aftes.

Dette er delt af et menneske med kognitive handicaps. Fordi man kan dele det med et klik på en knap. Fordi man ikke ved, hvad det betyder, når man deler det.

Med google som hjælp fandt vi ud af at:

A CNET review by Rafe Needleman described Badoo’s first impression as “creepy”

Og at In a peer-reviewed study by Cambridge University in 2009, it was given the lowest score for privacy among the 45 social networking sites examined. In the same report, it was given a ‘perfect score’ for verified accessibility on mobile devices.

Finnish newspaper Iltalehti reported that numerous Badoo profiles were created without people’s consent, and that people have reported Badoo’s actions to the police

https://en.wikipedia.org/wiki/Badoo

 

Og vi er helt enige om, at sådan en størrelse er Vi er venner ikke. Tænk hvis man lige pludselig så sit ansigt på en reklame for et site uden at man havde givet sin tilladelse til det.

Det går ikke. Det er smagsløst – og det er nok også med stor sikkerhed ulovligt.

Vi gør det ordentligt. Vi er venner er et lukket, trygt og sikkert rum, hvor informationer ikke deles fra. Og sådan skal det blive ved med at være.

For vi syntes det er skræmmende hvad der kan ske hvis sikkerheden ikke er i top.